Δελτίο Τύπου 16/03/2015

Καβάλα, 16  Μαρτίου  2015

Επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μηχανικών από Καβάλα και Δράμα είχε η πρώτη  ετήσια γιορτή για το έτος 2015 του ΤΕΕ-ΑΜ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο   14-3-2015 στο Ξενοδοχείο “Φιλίππειο” των Κρηνίδων.

Η επιλογή της περιοχής των Φιλίππων για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης του ΤΕΕ-ΑΜ είχε σκοπό να τονίσει αφενός την υποψηφιότητα του Αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων για ένταξη στον κατάλογο των προστατευόμενων περιοχών παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και αφετέρου το ενδιαφέρον για την προστασία και αειφορική διαχείριση του πολύτιμου φυσικού πεδίου των Τεναγών των Φιλίππων.

Προσκεκλημένη στην εκδήλωση ήταν η Αρχαιολόγος κ. Μαρία Νικολαϊδου Πατέρα, Προϊσταμένη μέχρι πρότινος της καταργηθείσης ΙΗ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων και σήμερα Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δράμας, η οποία σηματοδοτώντας τον στόχο της εκδήλωσης έκανε μία περιεκτική παρουσίαση για την σημασία του Αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων και για την πορεία ένταξής του στον κατάλογο των προστατευόμενων περιοχών παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Δράμα ο κ. Χρήστος Καραγιαννίδης και από την Καβάλα η κ. Αλεξάνδρα Τσανάκα, ο Αντιδήμαρχος Καβάλας κ. Δήμος Τουλκίδης εκπροσωπώντας την Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα και ο Αντιδήμαρχος Δράμας κ. Δημήτριος Καραμπατζάκης εκπροσωπώντας  τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο.

Επιστολή με χαιρετισμό απέστειλε και ο Βουλευτής Δράμας με "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" κ. Κυριάκος Χαρακίδης.

 

Διακηρύξεις διαγωνισμών

Διακηρύξεις διαγωνισμών

Blog Μηχανικών ΤΕΕ-ΑΜ

Επισκέπτες Online

Έχουμε 22 επισκέπτες online

Χάρτης Σεισμικής Δραστηριότητας