Σεμινάριο για τη διενέργεια πραγματογνωμοσυνών

Σημειώσεις Εισηγητή

Κατευθυντήριες οδηγίες σύνταξης

Δικαστικές Πραγματογνωμοσύνες Στοιχεία Δικαίου & Θεσμικό Πλαίσιο

 

Τo ΤΕΕ Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης του θεσμού των πραγματογνωμοσυνών, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Διενέργεια Πραγματογνωμοσυνών Αρμοδιότητας Τ.Ε.Ε. & Δικαστηρίων» με εισηγητή τον κ.Θεοφάνη Κάκο, Πολιτικό μηχανικό.
Το σεμινάριο αφορά τόσο τη διαδικασία διενέργειας των πραγματογνωμοσυνών όσο και τον τρόπο τεκμηρίωσης, σύνταξης και παρουσίασης των Εκθέσεων.Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην Φόρμα Επικοινωνίας (πατήστε εδώ)

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στην Καβάλα και θα επαναληφθεί την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 στην Δράμα  απο τις 9:30 – 14:00 & 17:00- 21:00.

Συνιστάται στους ήδη εγγεγραμμένους και σε όσους επιθυμούν να συμπεριληφθούν στον πίνακα πραγματογνωμόνων του ΤΕΕ - ΑΜ να το παρακολουθήσουν.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015
 
Ονομαστικό Πρόγραμμα εξετάσεων χορήγησης Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος

Πατήστε εδώ  NEW

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015
 
Το ΤΕΕ-ΑΜ συμμετέχει στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στήριξης της Ελληνικής Διαπραγμάτευσης την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους,  ισχυρότατο διαπραγματευτικό χαρτί θα είναι οι κατάμεστες πλατείες σε όλη την Ελλάδα. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας πρέπει να βρεθεί το αίτημα του Ελληνικού λαού για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που θεωρούνται  αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη.

Οι συγκεντρώσεις στην περιοχή μας θα γίνουν στην πλατεία Καπνεργάτη  στις 16:00 στην Καβάλα και στην πλατεία Ελευθερίας στις 18:00 στη Δράμα.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015
 
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Μικρομεσαίες ή Υπό Σύσταση επιχειρήσεις

Η ERFC (European Regional Framework for Co-operation) διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα/εντατικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «Περιφερειακό Επιχειρηματικό Δίκτυο Θερμοκοιτίδων “Black Sea BI-Net”.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε Μικρομεσαίες ή Υπό Σύσταση επιχειρήσεις και έχει σκοπό να ενισχύσει τη στοχευμένη εκμετάλλευση ευκαιριών της διεθνούς αγοράς, τη διασύνδεση με θερμοκοιτίδες της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας ή ανάλογα προγράμματα επιχειρηματικότητας, καθώς και τη δικτύωση (networking ) για την ανάπτυξη.

Ημερομηνίες και χώροι εκπαίδευσης:

 
1ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο:«Βιώσιμες Λύσεις στη Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων: Μεγιστοποιώντας τον Αντίκτυπο της Εδαφικής Συνεργασίας»


Συνδιοργάνωση:Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος του Έργου WASTEnet και Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ως επιστημονικός συντονιστής.
Το Συνέδριο αποτελεί την τελική εκδήλωση του Έργου «WASTEnet: Δίκτυο χωρών Μαύρης Θάλασσας για την προώθηση της ολοκληρωμένης επεξεργασίας υγρών αποβλήτων μέσω φυσικών συστημάτων», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Λεκάνης της Μαύρης Θάλασσας» της ΕΕ.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 19 - 21 Ιουνίου 2015, στην πόλη της Καβάλας και η γλώσσα εργασίας θα είναι η Αγγλική.

Πληροφορίες για την ειδική θεματολογία του Συνεδρίου, την εγγραφή στο Συνέδριο και την υποβολή περιλήψεων για παρουσίαση σε αυτό με καταληκτική ημερομηνία έως τις 31 Ιανουαρίου 2015, δίνονται στην ιστοσελίδα:http://wastenet2015.org
Παράταση υποβολής περιλήψεων έως τις 15 Φεβρουαρίου 2015

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015
 
TEE AM- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής για στελέχωση της επιτροπής Ελέγχου Επικινδύνως Ετοιμόρροπων Οικοδομών της Π.Ε.Καβάλας

Προκειμένου να στελεχωθεί η επιτροπή Ελέγχου Επικινδύνως Ετοιμόρροπων Οικοδομών της παραγράφου 2 του άρθρου 7 του Π.Δ. της 13.4.1929 (ΦΕΚ Α153) όπως τροποποιήθηκε με την παρ.1 του άρθρου 2 του Ν. 4030/2011 (ΦΕΚ Α249), για την Π.Ε. Καβάλας, καλούμε τους συναδέλφους Αρχιτέκτονες Μηχανικούς με ειδίκευση ή εμπειρία σε θέματα συντήρησης και αποκατάστασης παραδοσιακών κτιρίων που ενδιαφέρονται, να αποστείλουν την σχετική αίτηση συμπληρωμένη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
 
Προκήρυξη Εξετέασεων για τη χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος

Περισσότερα.....

 
ΤΕΕ-ΑΜ - Ανοιχτή Εκδήλωση για το Ασφαλιστικό "ΤΣΜΕΔΕ: Εκρηκτικό σήμερα.... Αύριο τί;"

Καβάλα, Τρίτη 20-1-2015, Αμφιθέατρο Διοικητηρίου, ώρα 18:30

alt 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015
 
Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου,Βιστωνίδας,Ισμαρίδας - Προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015
 
ΤΕΕ-ΑΜ - Ενημερωτική εκδήλωση

hmerida xrhmatodotika programmataΕισήγηση Γ.Σταμπουλή

Προδημοσίευση Προγράμματος "ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ"

Προδημοσίευση Προγράμματος "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ"

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015
 

Blog Μηχανικών ΤΕΕ-ΑΜ

Νεότερη Ενημέρωση

Επισκέπτες Online

Έχουμε 4 επισκέπτες online

Χάρτης Σεισμικής Δραστηριότητας

TEE - AM Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter ενημερώνεστε άμεσα για διάφορα θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του ΤΕΕ-ΑΜ.
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης