Πρόσκληση 3ης Συνεδρίασης Αντιπροσωπείας ΤΕΕ-ΑΜ

Κατεβάστε την πρόσκληση πατώντας εδώ

 
"ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ" Νέα συνάντηση ΤΕΕ - Υπ.Εργασίας

Ακυρώνεται στην πράξη το τυφλό εισπρακτικό σχέδιο επιβολής και μάλιστα αναδρομικά, εξοντωτικών εισφορών και εξωπραγματικών προσαυξήσεων, εις βάρος των διπλωματούχων μηχανικών ασφαλισμένων στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ.
Αυτό προκύπτει από τις δεσμεύσεις που ανάλαβε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας στη χθεσινή συνάντηση της με το ΤΕΕ, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών για την επίλυση των θεμάτων του ασφαλιστικού των μηχανικών.
Περισσότερα....

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015
 
TEI Α.Μ.Θ. - Σεμινάριο 100 ωρών για τεχνικούς ασφαλείας

Το ΤΕΙ ΑΜΘ στο πλαίσιο των σύντομων κύκλων εκπαίδευσης short cycle courses, διοργανώνει Σεμινάριο 100 ωρών για Τεχνικούς Ασφαλείας με τίτλο «Υγιεινή και Ασφάλεια Εργασίας», δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής και υποβολής αιτήσεως τους έως και τις 6 Απριλίου 2015 είτε στη διεύθυνση http://scc.teiemt.gr/hs είτε στην κεντρική σελίδα του ΤΕΙ ΑΜΘ.

 
Η ομάδα ποδοσφαίρου του ΤΕΕ-ΑΜ αντιμετωπίζει την ομάδα του ΤΕΕ Θράκης

Η ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΙΣΑ ομάδα του Τμήματός μας αντιμετωπίζει την ομάδα του Τ.Ε.Ε. Θράκης στο γήπεδο του Χαλκερού το Σάββατο 21.3.2015 στις 15:30.
Εάν κάποιος συνάδελφος Μηχανικός ενδιαφέρεται να συμμετάσχει αγωνιζόμενος, μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της ομάδας Παντελή Ζηνά στο τηλέφωνο 6945234279.
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας στο γήπεδο.

 
Ασφαλιστική ενημερότητα - Δελτίο Τύπου 19/03/2015

Καβάλα, 19 Μαρτίου 2015

Επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό  Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρη Στρατούλη, με κοινοποίηση στους Βουλευτές Καβάλας και Δράμας, για ένταξη ρύθμισης στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας» για άμεση κατάργηση της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 7 του Α.Ν. 2326/1940 (ΦΕΚ 145 Α ́), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 4 του άρθρου 27 του  Ν. 3518/2006 (ΦΕΚ 272 Α') η οποία δεν επιτρέπει στους ασφαλισμένους στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ να εργαστούν ως μηχανικοί ακόμα και για έργα που αφορούν σε συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών (όπως π.χ. η έκδοση οικοδομικής άδειας) αν δεν διαθέτουν ασφαλιστική ενημερότητα, έστειλε ο  Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ-ΑΜ  κ. Δημήτρης Κυριαζίδης.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015
 
Αλλαγή χώρου της εκδήλωσης του ΤΕΕ-ΑΜ

Σας ενημερώνουμε ζητώντας την κατανόησή σας, ότι η εκδήλωση της ετήσιας γιορτής του ΤΕΕ-ΑΜ για αύριο 14/03/2015 ΑΛΛΑΖΕΙ χώρο και θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο “Φιλίππειο” στις Κρηνίδες Καβάλας την ίδια ώρα δηλ. στις 21:00.

Παρακαλούμε ενημερώστε για την αλλαγή όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους γνωρίζετε, προκειμένου να αποφύγουμε την ταλαιπωρία όλων.

Σας περιμένουμε..........

alt

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015
 
Αποτελέσματα εξετάσεων Α.Α.Ε.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων χορήγησης άδειας άσκησης επαγγέλματος της περιόδου Φεβρουαρίου 2015.

Πατήστε εδώ. NEW

 
1η ετήσια γιορτή του ΤΕΕ-ΑΜ

alt 

*Συνοπτική Παρουσίαση από την κ.Μαρία Νικολαϊδου, Αρχαιολόγo για την πορεία της ένταξης του Αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων στην UNESCO

*Καλωσόρισμα των νέων συναδέλφων μηχανικών έτους 2014

 alt

 Η όδευση για το χώρο της εκδήλωσης

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη 10 Μαρτίου 2015
 
Ομάδα Ποδοσφαίρου ΤΕΕ-ΑΜ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

altalt

Στα πλαίσια του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μηχανικών η ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΙΣΑ ομάδα του Τμήματός μας αντιμετωπίζει την ομάδα του Τ.Ε.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας στο γήπεδο της Ν.Καρβάλης το Σάββατο 7.3.2015 στις 15:30.
Εάν κάποιος συνάδελφος Μηχανικός ενδιαφέρεται να συμμετάσχει αγωνιζόμενος, μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της ομάδας Παντελή Ζηνά στο τηλέφωνο 6945234279.
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τον 1ο αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας στο γήπεδο.


Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη 04 Μαρτίου 2015
 
Σεμινάριο για τη διενέργεια πραγματογνωμοσυνών

Σημειώσεις Εισηγητή

Κατευθυντήριες οδηγίες σύνταξης

Δικαστικές Πραγματογνωμοσύνες Στοιχεία Δικαίου & Θεσμικό Πλαίσιο

 

Τo ΤΕΕ Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης του θεσμού των πραγματογνωμοσυνών, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Διενέργεια Πραγματογνωμοσυνών Αρμοδιότητας Τ.Ε.Ε. & Δικαστηρίων» με εισηγητή τον κ.Θεοφάνη Κάκο, Πολιτικό μηχανικό.
Το σεμινάριο αφορά τόσο τη διαδικασία διενέργειας των πραγματογνωμοσυνών όσο και τον τρόπο τεκμηρίωσης, σύνταξης και παρουσίασης των Εκθέσεων.Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην Φόρμα Επικοινωνίας (πατήστε εδώ)

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στην Καβάλα και θα επαναληφθεί την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 στην Δράμα  απο τις 9:30 – 14:00 & 17:00- 21:00.

Συνιστάται στους ήδη εγγεγραμμένους και σε όσους επιθυμούν να συμπεριληφθούν στον πίνακα πραγματογνωμόνων του ΤΕΕ - ΑΜ να το παρακολουθήσουν.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015
 

Blog Μηχανικών ΤΕΕ-ΑΜ

Επισκέπτες Online

Έχουμε 6 επισκέπτες online

Χάρτης Σεισμικής Δραστηριότητας

TEE - AM Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter ενημερώνεστε άμεσα για διάφορα θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του ΤΕΕ-ΑΜ.
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης