ΤΕΕ-ΑΜ - Δεν υφίσταται υποχρέωση προσκόμισης ασφαλιστικής ενημερότητας για τους μετόχους του ΤΣΜΕΔΕ κατά την διαδικασία έκδοσης εγκρίσεων και αδειών δόμησης

Μετά την παρέμβασή μας με το με αριθμ. πρωτ. ΤΕΕ-ΑΜ/1232/25.11.2014 έγγραφο, η Νομική Υπηρεσία του  Δήμου Καβάλας εξέδωσε οδηγία προς την Υπηρεσία Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Τμήμα Ελέγχου & Έκδοσης Αδειών Δόμησης του Δήμου Καβάλας, σχετικά με την μη υποχρέωση προσκόμισης ασφαλιστικής ενημερότητας για τους μετόχους του ΤΣΜΕΔΕ κατά την διαδικασία έκδοσης εγκρίσεων και αδειών δόμησης.

Το έγγραφο της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας δημοσιεύεται ολόκληρο εδώ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014
 
ΤΕΕ-ΑΜ Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής

Προκειμένου να στελεχωθεί η επιτροπή υπαγωγής πρόχειρων κατασκευών της παρ.9 του αρ.24 του Ν.4014/2011, για την Π.Ε.Καβάλας, καλούμε τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους Αρχιτέκτονες μηχανικούς να αποστείλουν αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014
 
ΤΕΕ-ΑΜ - Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.)

Συνάδελφοι
Προκειμένου να συμπληρώσουμε – ανανεώσουμε τους καταλόγους με τους υποψήφιους για τα ΣΥμβούλια ΠΟλεοδομικών Θεμάτων και Αμβισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.), Π.Ε.Καβάλας & Δράμας, παρακαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας την σχετική αίτηση (την κατεβάζετε εδώ) όπου θα αναγράφονται και τα σχετικά στοιχεία εμπειρίας σε θέματα χωροταξίας και πολεοδομίας, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014
 
ΤΕΕ-ΑΜ Δελτίο Τύπου 05/12/2014

Σχετικά με το πρόβλημα της αιθαλομίχλης που δημιουργείται αυτήν την εποχή με την καύση προϊόντων βιομάζας, η Μόνιμη Επιτροπή Περιβάλλοντος του ΤΕΕ-ΑΜ εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας στο γεγονός ότι  η καύση ακατάλληλων υλικών δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη υγεία όλων μας.

Ειδικότερα δεν επιτρέπεται σε Τζάκια, Ξυλόσομπες και Καυστήρες Βιομάζας, να καίγονται :

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2014
 
Παράταση έκδοσης οικοδοµικών αδειών - αδειών δόµησης (άρθρο 11 παρ.1 & 2 του ν. 4258/14) ως 8/2/2015

Με έγγραφο της η ΔΑOKΚΑ (42898/1-12-2014)-με θέμα: "Παράταση έκδοσης οικοδομικών αδειών - αδειών δόμησης (άρθρο 11 παρ.1 & 2 του ν. 4258/14)" διευκρινίζει τον χρόνο παράτασης έκδοσης των οικοδομικών αδειών των οποίων ο φάκελος υποβλήθηκε πριν τις 8.7.2012.

Το έγγραφο καταλήγει:

Συνεπώς, µετά τα παραπάνω, προκύπτει ότι η προθεσµία έκδοσης των οικοδοµικών αδειών – αδειών δόµησης, των οποίων έχει υποβληθεί ο φάκελος πριν τις 8.7.12 (ηµεροµηνία έναρξης του ν. 4067/12), κατά παρέκκλιση οποιαδήποτε διάταξης και αν ίσχυε σχετικά µε την προθεσµία έκδοσης τους κατά την υποβολή των φακέλων αυτών, η προθεσµία έκδοσης τους παρατείνεται έως 8.2.2015.

Διαβάστε όλο το έγγραφο εδώ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη 03 Δεκεμβρίου 2014
 
ΤΕΕ-ΑΜ - Δελτίο Τύπου 2/12/2014

Το ΤΕΕ καταγγέλλει ως αντισυνταγματική που παραβιάζει ευθέως και κατάφωρα το άρθρο 16 του Συντάγματος, ως επιζήμια για το δημόσιο συμφέρον και την Παιδεία και κατάφορα άδικη για τους διπλωματούχους μηχανικούς, την ψήφιση της τροπολογίας του υπουργείου Παιδείας που  διευρύνει την αναγνώριση των τίτλων σπουδών των κολεγίων.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας μαζί με τα άλλα Περιφερειακά Τμήματα, τονίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η ρύθμιση που κατέθεσε ο υπουργός Παιδείας και ψηφίστηκε στη  Βουλή, ως τροπολογία -προσθήκη στο Νόμο για την Έρευνα, προκειμένου να διευρύνει την αναγνώριση των τίτλων σπουδών των κολεγίων  είναι αντισυνταγματική, κατάφωρα άδικη για τους διπλωματούχους  μηχανικούς, επιζήμια για το Δημόσιο συμφέρον και ισοπεδωτική για την Παιδεία.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη 02 Δεκεμβρίου 2014
 
''2o Εθνικό Συνέδριο Ιστορία των Δομικών Κατασκευών''

  Πρόγραμμα Συνεδρίου

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη 02 Δεκεμβρίου 2014
 
Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας

  Πρόγραμμα Ημερίδας 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα 01 Δεκεμβρίου 2014
 

Blog Μηχανικών ΤΕΕ-ΑΜ

Νεότερη Ενημέρωση

Επισκέπτες Online

Έχουμε 25 επισκέπτες online

Χάρτης Σεισμικής Δραστηριότητας

TEE - AM Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter ενημερώνεστε άμεσα για διάφορα θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του ΤΕΕ-ΑΜ.
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης