ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

alt

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη 17 Απριλίου 2014
 
Ανακοίνωση για το ΤΣΜΕΔΕ

Μετά απο τηλεφωνική ενημέρωση με τα κεντρικά γραφεία του ΤΣΜΕΔΕ σας γνωρίζουμε ότι:
Την επόμενη Παρασκευή 25.04.2014 θα παρθεί απόφαση για την έκδοση των ειδοποιητηρίων και την ημερομηνία λήξης των εισφορών του 1ου εξαμήνου 2014.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ
Όλοι θα πρέπει να αποκτήσουν κωδικούς πρόσβασης και από την ιστοσελίδα του ΤΣΜΕΔΕ θα γίνεται η εκτύπωση των ειδοποιητηρίων, ασφαλιστικών βεβαιώσεων, ενημέρωση βιβλιαρίων, κ.λ.π.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη 17 Απριλίου 2014
 
Μια θέση ΑΤΜ στη Δράμα

Ζητείται τοπογράφος μηχανικός ΑΕΙ για μόνιμη απασχόληση σε τεχνική εταιρεία με έδρα την πόλη της Δράμας.

Αποστείλετε βιογραφικό στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

τηλ. +30 25210 45683
φαξ +30 25210 35520

 
Φωτογραφίες Γενικής Απεργίας της 9ης Απριλίου 2014

View the embedded image gallery online at:
http://teeam.gr/teeam/#sigProGalleria0d1ea83b3e

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη 10 Απριλίου 2014
 
Συμμετοχή του ΤΕΕ-ΑΜ στη Γενική Απεργία της 9ης Απριλίου 2014

Στην Καβάλα: Προσυγκέντρωση στα γραφεία του ΤΕΕ-ΑΜ Βότση 2, στις 10:30

Στη Δράμα: Εργατικό Κέντρο στις 11:00

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα 07 Απριλίου 2014
 
Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση Αντιπροσωπείας

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ

 
ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

Συνάδελφοι,

Μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης και των συνεπειών των μνημονιακών πολιτικών, που οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί βιώνουμε από την πρώτη στιγμή και με τον σκληρότερο τρόπο, με ανεργία μη αναγνωριζόμενη, 50% συνολικά και 80% στους νέους συναδέλφους, με 50.000 συναδέλφους μας να απειλούνται με κατασχέσεις λόγω αδυναμίας καταβολής των υπέρογκων ασφαλιστικών εισφορών που μας καταστρέφουν όλους, και αντίστοιχο αριθμό συναδέλφων να στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, φτάσαμε και στην ψήφιση του πρόσφατου πολυνομοσχεδίου.

Με ύποπτες, κατά βάση πελατειακού χαρακτήρα μεθοδεύσεις της τελευταίας στιγμής, που ακολουθήθηκαν κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, χωρίς να έχει προηγηθεί απολύτως κανένας διάλογος των αρμοδίων υπουργείων με το ΤΕΕ και τους παραγωγικούς φορείς, με αιφνιδιασμό και παραπλάνηση κομμάτων και επιστημονικών φορέων, πέρασαν διατάξεις που προωθούν περαιτέρω την καταστροφή του παραγωγικού ιστού της χώρας και των επιστημόνων, θέτοντας στο στόχαστρο τον επιστημονικό και επαγγελματικό ρόλο των Διπλωματούχων Μηχανικών αποφοίτων Πολυτεχνικών Σχολών.

Το ΤΕΕ-ΑΜ σας καλεί σε εγρήγορση και σε αντίδραση συνεχείας με στόχο να ακυρωθούν στην πράξη και οριστικά και «να μείνουν στα χαρτιά» οι ρυθμίσεις του κυβερνητικού πολυνομοσχεδίου.

Την Πέμπτη 10 Απριλίου θα διεξαχθεί έκτακτη σύγκληση της Αντιπροσωπείας του Τμήματος με μοναδικό θέμα την αντίδραση κατά των δυσμενών εξελίξεων.

Συνάδελφοι,

Σε κοινό μέτωπο με τους επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς το ΤΕΕ-ΑΜ συμμετέχει στην Γενική Απεργία της Τετάρτης 9 Απριλίου 2014 και σας καλούμε να συμμετέχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται σε Καβάλα και Δράμα ως αντίδραση στην κλιμακούμενη ένταση των αντικοινωνικών, αντιεργασιακών και αντιασφαλιστικών μνημονιακών πολιτικών.

Η Δ.Ε. του ΤΕΕ-ΑΜ

Δείτε το σχετικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα 07 Απριλίου 2014
 
Ενημερωτική Εκδήλωση για την Εξοικονόμηση Ενέργειας στον Κτιριακό Τομέα

Ο Δήμος Καβάλας διοργανώνει ημερίδα για την παρουσιάση του  Έργου BSBEEP σε συνεργασία με την Διευθνή Λέσχη της Μαύρης Θάλασσας.

Τετάρτη  09/04/2014  Ώρα 17:30

AIROTEL GALAXY, Ελ. Βενιζέλου 27 Καβάλα

Πρόγραμμα Ημερίδας

Έντυπο συμμετοχήςΤελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 04 Απριλίου 2014
 
Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής

Δείτε την πρόσκληση πατώντας εδώ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη 02 Απριλίου 2014
 
ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Tο ΤΕΕ καταγγέλλει τις ύποπτες, κατά βάση πελατειακού χαρακτήρα μεθοδεύσεις της τελευταίας στιγμής, που ακολούθησαν τα συναρμόδια υπουργεία και συνολικά η κυβέρνηση, κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή. Επισήμανε ότι χωρίς να έχει προηγηθεί απολύτως κανένας διάλογος των αρμοδίων υπουργείων με το ΤΕΕ και τους παραγωγικούς φορείς, αιφνιδιάζοντας και παραπλανώντας κόμματα και επιστημονικούς φορείς, η κυβερνητική πλειοψηφία επιδόθηκε στην περαιτέρω καταστροφή του παραγωγικού ιστού της χώρας και των επιστημόνων, θέτοντας στο στόχαστρο τον επιστημονικό και επαγγελματικό ρόλο των διπλωματούχων μηχανικών αποφοίτων Πολυτεχνικών σχολών.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ σε έκτακτη συνεδρίαση της, υπό διευρυμένη σύνθεση, αποφάσισε να κλιμακωθεί ο αγώνας και να γενικευτούν οι αντιδράσεις του ΤΕΕ, των συλλόγων και συλλογικοτήτων των μηχανικών, με στόχο να ακυρωθούν στην πράξη και οριστικά και «να μείνουν στα χαρτιά» οι ρυθμίσεις του κυβερνητικού πολυνομοσχεδίου....αναλυτικά

 

ekloges13

Επισκέπτες Online

Έχουμε 4 επισκέπτες online

Χάρτης Σεισμικής Δραστηριότητας

Διαφημιστείτε στο ΤΕΕ - ΑΜ


web_banner_KENAK_280x80

TEE - AM Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter ενημερώνεστε άμεσα για διάφορα θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του ΤΕΕ-ΑΜ.
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης