Επίσημη προκήρυξη για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Ενίσχυσης της ρευστότητας και της απασχόλησης».

Προκηρύχθηκε επίσημα το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Ενίσχυσης της ρευστότητας και της απασχόλησης».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα τρέξει με αυστηρή σειρά προτεραιότητας  και θα εγκριθούν οι προτάσεις που θα υποβληθούν πρώτες.

Για να δείτε την επίσημη πρόσκληση και το ΦΕΚ πατήστε εδώ.

 
Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας στα πλαίσια συνεργασίας με το Δήμο Παγγαίου

Το ΤΕΕ-ΑΜ μετά από πρόσκληση του Δήμου Παγγαίου  αποφάσισε την συγκρότηση Ομάδας Εργασίας από μέλη του, που θα ασχοληθεί αφού μελετήσει τα δεδομένα, με την κατάθεση πλαισίου προτάσεων και μεθοδολογίας διαβούλευσης για την προώθηση διαδικασιών για την οργάνωση του αστικού τοπίου και την ανάδειξη των κρίσιμων παραγόντων για την προβολή της ταυτότητας της πόλης της Ελευθερούπολης και την αναβάθμιση γενικότερα του δημόσιου χώρου  και ειδικότερα περιοχών, χώρων και κτιρίων ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής συμπληρώστε και υποβάλετε  την φόρμα στην οποία σας παραπέμπει ο σχετικός σύνδεσμος  (εδώ). H προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη 02/12/2014.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015
 
Πρόσκληση 4ης /2015 Συνεδρίασης Νομαρχιακής Επιτροπής Ν. Δράμας ΤΕΕ – ΑΜ

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015
 
Κατατέθηκε προσφυγή από μέλη της ΔΕ του ΤΕΕ κατά της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών του ΤΣΜΕΔΕ

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Ενημερωτικό Δελτίο του ΤΕΕ της 19-11-2015 μετά την κατάθεση δικαστικής προσφυγής από τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό, τον Α' Αντιπρόεδρο του ΤΕΕ Νίκο Μήλη και τα μέλη της ΔΕ/ΤΕΕ Νίκο Ανδρεδάκη και Θεόφραστο Βαμβουρέλη για το θέμα της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών, η ΔΕ/ΤΣΜΕΔΕ αποφάσισε ομόφωνα να διατηρήσει στη ρύθμιση και για το Β' εξάμηνο του 2015 τους μηχανικούς που έχουν ενταχθεί, μέχρι την τελεσίδικη απόφαση των δικαστηρίων.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015
 
Πρόσκληση για συμμετοχή στο νέο κατάλογο διαιτητών

Η Η Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε., προκειμένου να προβεί στη σύνταξη του καταλόγου διαιτητών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Π.Δ. 723/1979 «Περί συστάσεως παρά τω Τ.Ε.Ε. μονίμου διαιτησίας», καλεί τα μέλη του Τ.Ε.Ε που έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις και επιθυμούν να εγγραφούν στον παραπάνω κατάλογο, να δηλώσουν συμμετοχή (πατήστε εδώ) μέχρι 16/11/2015.

Στον κατάλογο διαιτητών, ο οποίος θα ισχύσει από 1.1.2016 μέχρι 31.12.2017 και περιλαμβάνει εκατό (100) τουλάχιστον μέλη, έχουν δικαίωμα να εγγραφούν τακτικά ή ομότιμα μέλη του Τ.Ε.Ε. με ανάλογη εμπειρία και δεκαπενταετή τουλάχιστον επαγγελματική σταδιοδρομία ως διπλωματούχοι μηχανικοί.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα 09 Νοεμβρίου 2015
 
Συμμετοχή στην Γενική Απεργία στις 12 Νοέμβρη 2015

Το ΤΕΕ-ΑΜ,  συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία στις 12 Νοέμβρη 2015 και καλεί όλα τα μέλη του σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια που οργανώνονται από τα συνδικάτα σε Καβάλα και Δράμα ενάντια στη λιτότητα, στη βίαιη αναδιανομή εισοδημάτων σε βάρος των μεσαίων και ασθενέστερων οικονομικά στρωμάτων, στη δημοκρατική υστέρηση, στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και στο σάρωμα όσων απέμειναν κοινωνικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Καβάλα,  10:30 στην Πλατεία Καπνεργάτη  /   Δράμα, 11:00 στο Διοικητήριο

Ως αφετηρία της στοιχειωδώς αξιοπρεπούς διαβίωσης του επιστημονικού δυναμικού το οποίο με φορέα άμεσης πίεσης το θέμα του ασφαλιστικού, ωθείται στη μετανάστευση, στην ανεργία και την εξαθλίωση, απαιτούμε:

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015
 
Επιτυχόντες στις εξετάσεις χορήγησης Α.Α.Ε.

Δείτε τους επιτυχόντες που συμμετείχαν στις εξετάσεις για τη χορήγηση άδειας άσκησης επαγγέλματος εξεταστικής περιόδου Οκτωβρίου 2015.

 
Παράταση για τους ενεργειακούς επιθεωρητές

Παράταση στο κανονικά ισχύον μέχρι τον Ιούνιο καθεστώς για τους ενεργειακούς επιθεωρητές και τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης δίνει το άρθρο 33 του υπό συζήτηση και ψήφιση αυτήν την εβδομάδα στη Βουλή πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα με το άρθρο υπό τον τίτλο «παράταση προθεσμίας πιστοποίησης ενεργειακών επιθεωρητών» δίνεται παράταση στις προθεσμίες του ΠΔ100/2010 (όπως τροποποιήθηκε από τον νόμο 4178/2014), από τις 30 Ιουνίου 2015 ως τις 30 Ιουνίου 2016. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από την (σχεδόν σίγουρη) ψήφιση της διάταξης, η λειτουργία της αγοράς των ενεργειακών επιθεωρήσεων θα συνεχίσει να λειτουργεί με τη μορφή που συνέβαινε μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, με πλήρη ισχύ της ιδιότητας του Προσωρινού Ενεργειακού Επιθεωρητή, παράλληλα με την πλήρη ισχύ της ιδιότητας του Πιστοποιημένου (Οριστικού) Ενεργειακού Επιθεωρητή.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2015
 
«nomopedia…Μηχανικού Εγχειρίδιο», ένα νέο ψηφιακό αποθετήριο νομοθεσίας για μηχανικούς

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος συγκέντρωσε σε ένα σημείο και παρέχει στους μηχανικούς ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την καθημερινότητά τους.
Το «nomopedia…Μηχανικού Εγχειρίδιο», το νέο ψηφιακό αποθετήριο νομοθεσίας για μηχανικούς μπορείτε να το βρείτε εδώ

 
Δ.Π.Θ. - Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΔΠΘ και το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Παν/μιου Μακεδονίας διοργανώνει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 Διαπανεπιστημιακό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στο γνωστικό αντικείμενο

Οργάνωση και Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών (ΔΠΘ, Πολυτεχνική Σχολή, Βασ. Σοφίας 12, Ξάνθη Τ.Κ. 671 00) μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2015.  Προκήρυξη

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015
 

Διακηρύξεις διαγωνισμών

Διακηρύξεις διαγωνισμών

Blog Μηχανικών ΤΕΕ-ΑΜ

Επισκέπτες Online

Έχουμε 18 επισκέπτες online

Χάρτης Σεισμικής Δραστηριότητας

TEE - AM Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter ενημερώνεστε άμεσα για διάφορα θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του ΤΕΕ-ΑΜ.
Όροι και Προϋποθέσεις