Ημερίδα για το ΕΜΣΥ τις άδεις χρήσης νερού και την ψηφιοποίηση δικτύων ΟΕΒ

alt

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014
 
Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής

Προκειμένου να οριστούν εκπρόσωποι του ΤΕΕ-ΑΜ στις επιτροπές Διαβούλευσης των Δήμων της Π.Ε.Καβάλας καλούμε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014.

 
Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής

Προκειμένου να στελεχωθεί η επιτροπή πρόχειρων κατασκευών της παρ.9 του αρ.24 του Ν.4014/2011, για την Π.Ε.Καβάλας, καλούμε τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους Αρχιτέκτονες μηχανικούς να αποστείλουν αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014
 
Διήμερο Δωρεάν Σεμινάριο για την Επανεκκίνηση της Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα

27 & 28 Νοεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ EΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Η ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της αντιδικτατορικής πάλης της νεολαίας και του λαού μας.

Το κεντρικό σύνθημα της εξέγερσης "Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία – Εθνική Ανεξαρτησία" καταγράφηκε ανεξίτηλα στην κοινωνική συνείδηση του λαού.

Οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί και ο φορέας τους το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, που ήταν διαχρονικά στην πρωτοπορία των αγώνων για την δημοκρατία, την πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας, στέκονται πάντα με σεβασμό στην μνήμη αυτή.

Σήμερα, σαράντα χρόνια μετά, στο καθεστώς των μνημονίων και της οικονομικής υποτέλειας της χώρας, το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι ένα ακόμη μάθημα ενάντια στην ηττοπάθεια, τον συμβιβασμό και την υποταγή, ένα μάθημα ότι όταν ο λαός θέλει μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Για μια κοινωνία καλύτερης δημοκρατίας, αλληλεγγύης και προόδου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014
 
Διεθνές Συνέδριο "CHANGING CITIES II"

Διεθνές Συνέδριο  “CHANGING CITIES II: spatial, design, landscape & socio-economic dimensions, Πόρτο Χέλι, Πελοπόννησος ,  22-26 Ιουνίου 2015”.
Οργάνωση: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομία και Περιφερειακής Ανάπτυξης και υπό την αιγίδα του ΥΠΕΚΑ.
Προθεσμίες υποβολής
1. Περίληψης (στην αγγλική γλώσσα): 10 Ιανουαρίου 2015
2. Προαιρετικά πλήρες κείμενο για το e-book των Πρακτικών (στην αγγλική γλώσσα): 16 Μαρτίου 2015

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου CHANGING CITIES II:  http://changingcities.prd.uth.gr

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014
 
Ενημερωτική Συγκέντρωση για τον ΝΟΚ στην Καβάλα στις 04/12/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Η "Δομική Ενημέρωση'' (http://www.domiki.gr/) διοργανώνει στην Καβάλα στις 4/12/2014, ενημερωτική συγκέντρωση, με θέμα: Νέος Οικοδομικός Κανονισμός ουσιαστικές τροποποιήσεις μετά τους νόμους 4178/13, 4258/14 και 4280/14.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014
 
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σε Ομάδα Εργασίας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σε Ομάδα Εργασίας για συμβολή του ΤΕΕ-ΑΜ στην "Ομάδα Δράσης για την Πόλη" (URBAN CENTER) του έργου STATUS ''Strategic Territorial Agendas for Small and Medium Sized urban systems'' που υλοποιεί ο Δήμος Καβάλας.

Η ομάδα εργασίας θα συνεργασθεί με την ομάδα υλοποίησης του έργου με σκοπό την συλλογή προτάσεων και καταγραφή των ήδη υπαρχουσών μελετών που συνάδουν με τους αναπτυξιακούς άξονες που τέθηκαν για την πόλη της Καβάλας στο πλαίσιο του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Ομάδα Εργασίας καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 στο Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

 
ΨΗΦΙΣΜΑ της Αντιπροσωπείας για το Ασφαλιστικό

Δείτε το πατώντας εδώ

 
Απάντηση από το Υπ.Οικονομικών για την υποχρεωτική έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης

Δείτε το έγγραφο πατώντας  εδω

Παρέμβαση του ΤΕΕ-ΑΜ στις 13-08-2014

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο 01 Νοεμβρίου 2014
 

Blog Μηχανικών ΤΕΕ-ΑΜ

Επισκέπτες Online

Έχουμε 12 επισκέπτες online

Χάρτης Σεισμικής Δραστηριότητας

TEE - AM Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter ενημερώνεστε άμεσα για διάφορα θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του ΤΕΕ-ΑΜ.
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης