Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής

Προκειμένου να οριστούν εκπρόσωποι του ΤΕΕ-ΑΜ για την Π.Ε. Καβάλας στις επιτροπές εκτίμησης του άρθρου 9 του Ν.2190/20, καλούμε τους συναδέλφους Πολιτικούς μηχανικούς, Αρχιτέκτονες μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους μηχανικούς, Μηχανολόγους μηχανικούς, Αγρονόμους Τοπογράφους μηχανικούς, Χημικούς Μηχανικούς και Μεταλλειολόγους μηχανικούς που ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι την Πέμπτη 15.10.2015.
Απαραίτητη εμπειρία στο αντικείμενο της εμκτίμησης αξιών γηπέδων, κτιρίων και εγκαταστάσεων.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2015
 
Παράταση εμπρόθεσμης πληρωμής εισφορών από το ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ

Με την απόφαση υπ’ αρ. 14/367/30.09.2015 του ΔΣ του ΕΤΑΑ, παρατείνεται η εμπρόθεσμη πληρωμή του Α’ Εξαμήνου του 2015 για ΟΛΟΥΣ τους ασφαλισμένους (ΠΑΛΑΙΟ και ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ) μέχρι και τις 09.10.2015, λόγω τραπεζικής δυσλειτουργίας. Η εξόφληση των ήδη εκδοθέντων Ειδοποιητηρίων Πληρωμής, θα μπορεί να γίνεται στα Τραπεζικά Ιδρύματα (ATTICA και ETE) από 02.10.2015 έως και 09.10.2015.
Για τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ όλων των κλάδων που δραστηριοποιούνται στις πληγείσες περιοχές της Κεφαλληνίας και της Σκοπέλου, η καταληκτική ημερομηνία της 9-10-2015 να ισχύσει τόσο για την εμπρόθεσμη πληρωμή των τρεχουσών εισφορών, όσο και για τις δόσεις των ρυθμίσεων (διακανονισμός οφειλών).
Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. του ΕΤΑΑ αποφάσισε για τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ – Τομείς Μηχανικών & ΕΔΕ που έχουν ήδη αιτηθεί αλλαγή ασφαλιστικής κλάσης (μέσω ηλεκτρονικής αίτησης στο www.tsmede.gr) έως και τις 30.09.2015 και η αλλαγή της ασφ/κής τους κλάσης εγκριθεί, να παραλάβουν τις νέες ειδοποιήσεις πληρωμής των εισφορών του Α ́ εξαμήνου του 2015 (με τις χαμηλότερες τιμές) από 01.10.2015 έως και 06.10.2015 και η εμπρόθεσμη πληρωμή τους να έχει καταληκτική ημερομηνία την 09.10.2015 (ημέρα Παρασκευή) στις 12.00 μ.μ.

 
Δ.Π.Θ. - Ανοιχτό Σεμινάριο "Συμβολή στην πρόληψη φυσικών καταστροφών", Ξάνθη, 6 Οκτωβρίου 2015

Ανοικτό εκπαιδευτικό / ενημερωτικό σεμινάριο διοργανώνεται στην Ξάνθη, στις 6 Οκτωβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο ΕΛΙΣΣΩ, έναντι Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ, στο πλαίσιο του Ερευνητικού Έργου με τίτλο: “A Scientific Network for Earthquake, Landslide and Flood Hazard Prevention”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Προγράμματος “Black Sea Basin Joint Operational Program 2007-13” και από Εθνικούς πόρους μέσω του ΕΣΠΑ, με στόχο τη διάχυση των αποτελεσμάτων του Έργου και την πιθανή χρήση των υπολογιστικών εργαλείων και μεθοδολογιών που αναπτύχθηκαν στο υπόψη ερευνητικό πρόγραμμα, από δημόσιους φορείς, όπως η Περιφέρεια και οι Δήμοι.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 25 Σεπτέμβριος 2015
 
Συμμετοχή του ΤΕΕ-ΑΜ στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Επιμελητηρίου Καβάλας

Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, απο τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Σας περιμένουμε........

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη 23 Σεπτέμβριος 2015
 
3η Εβδομάδα Αρχιτεκτονικής

    

 

***η θεατρική παράσταση της 26ης Σεπτεμβρίου "Ο Λόγος του Αρχιμάστορα. Μια συνομιλία με τον ΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ" αλλάζει τοποθεσία και θα την παρακολουθήσετε στην Καπναποθήκη Ε.Ο.Κ στον 3ο όροφο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 25 Σεπτέμβριος 2015
 
Ενημέρωση για το ΤΣΜΕΔΕ

Από την Παρασκευή 18/9/2015 έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική έκδοση των Ειδοποιήσεων ασφαλιστικών εισφορών του Α’ εξαμήνου του 2015 για τους ΝΕΟΥΣ ασφαλισμένους που προέβησαν σε αλλαγή της ασφαλιστικής τους κλάσης, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Ταμείου.

Οι Νέες ειδοποιήσεις αφορούν ΜΟΝΟ όσους  ασφαλισμένους προέβησαν σε αλλαγή της ασφαλιστικής τους κλάσης ΜΕΤΑ τις 26/8/2015. Για τους ασφαλισμένους που αιτήθηκαν την αλλαγή της ασφαλιστικής τους κλάσης πριν τις 27/8/2015 ΙΣΧΥΟΥΝ τα «ειδοποιητήρια  ασφαλιστικών εισφορών του Α’ εξαμήνου του 2015» που ΗΔΗ έχουν εκδοθεί και κατά συνέπεια δεν θα εκδοθούν νέες ειδοποιήσεις. Επίσης δεν θα εκδοθούν νέες ειδοποιήσεις για όσους έχουν ΗΔΗ εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές  του Α’ εξαμήνου του 2015.

Το Ταμείο δεν δύναται να εκδώσει ειδοποιήσεις μετά την 27.09.2015 και συνεπώς δεν θα παραλαμβάνει ηλεκτρονικές αιτήσεις αλλαγής ασφαλιστικής κλάσης μετά την 24.09.2015.

 
Ενημέρωση για άνοιγμα νέων λογαριασμών στην ΕΤΕ

Πληροφορηθήκαμε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μηχανικοί στο άνοιγμα νέων λογαριασμών κατάθεσης αμοιβών στην Εθνική Τράπεζα. 

Μετά από επικοινωνία με την Τράπεζα μας έγινε γνωστό, ότι για το άνοιγμα νέων επαγγελματικών λογαριασμών απαιτείται η έγκριση της αρμόδιας επιτροπής, μετά από την υποβολή αιτήματος με κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Συνεπώς κατά την επικοινωνία με την Τράπεζα πρέπει να διευκρινίζεται για ποιό σκόπο θα χρησιμοποιηθεί ο λογαριασμός.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη 17 Σεπτέμβριος 2015
 
Καταβολή των αμοιβών μηχανικών με χρέωση λογαριασμού και internet banking

Μετά από συνεχείς συζητήσεις, σχετική επιστολή του Προέδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού τον Ιούλιο και γόνιμες επαφές της διοίκησης και στελεχών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με διευθυντικά στελέχη της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος που ακολούθησαν, η ΕΤΕ, σε συνεργασία με το ΤΕΕ, επέκτεινε το σύστημα κατάθεσης αμοιβών μηχανικών και με χρέωση λογαριασμού, αντί μόνο μετρητών. Επίσης, από  την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 θα παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας της συναλλαγής "Αμοιβές Μηχανικών" μέσω των εναλλακτικών καναλιών i-bank της Εθνικής Τράπεζας (Internet Banking).

Δείτε εδώ και το σχετικό Δελτίο τύπου του ΤΕΕ:

http://web.tee.gr/deltio-typou-11-9-2015/

 
Οδηγίες για την Ανακύκλωση Συσκευασιών

alt

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 11 Σεπτέμβριος 2015
 
Προκήρυξη Εξετέασεων για τη χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος

Δείτε την προκήρυξη και τη διαδικασία των εξετάσεων πατώντας εδώ

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 11 Σεπτέμβριος 2015
 

Διακηρύξεις διαγωνισμών

Διακηρύξεις διαγωνισμών

Blog Μηχανικών ΤΕΕ-ΑΜ

Επισκέπτες Online

Έχουμε 18 επισκέπτες online

Χάρτης Σεισμικής Δραστηριότητας

TEE - AM Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter ενημερώνεστε άμεσα για διάφορα θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του ΤΕΕ-ΑΜ.
Όροι και Προϋποθέσεις