1ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο:«Βιώσιμες Λύσεις στη Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων: Μεγιστοποιώντας τον Αντίκτυπο της Εδαφικής Συνεργασίας»

Συνδιοργάνωση:Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος του Έργου WASTEnet και Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ως επιστημονικός συντονιστής.
Το Συνέδριο αποτελεί την τελική εκδήλωση του Έργου «WASTEnet: Δίκτυο χωρών Μαύρης Θάλασσας για την προώθηση της ολοκληρωμένης επεξεργασίας υγρών αποβλήτων μέσω φυσικών συστημάτων», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Λεκάνης της Μαύρης Θάλασσας» της ΕΕ.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 19 - 21 Ιουνίου 2015, στην πόλη της Καβάλας και η γλώσσα εργασίας θα είναι η Αγγλική.

Πληροφορίες για την ειδική θεματολογία του Συνεδρίου, την εγγραφή στο Συνέδριο και την υποβολή περιλήψεων για παρουσίαση σε αυτό με καταληκτική ημερομηνία έως τις 31 Ιανουαρίου 2015, δίνονται στην ιστοσελίδα:http://wastenet2015.org 

 
TEE AM- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής για στελέχωση της επιτροπής Ελέγχου Επικινδύνως Ετοιμόρροπων Οικοδομών της Π.Ε.Καβάλας

Προκειμένου να στελεχωθεί η επιτροπή Ελέγχου Επικινδύνως Ετοιμόρροπων Οικοδομών της παραγράφου 2 του άρθρου 7 του Π.Δ. της 13.4.1929 (ΦΕΚ Α153) όπως τροποποιήθηκε με την παρ.1 του άρθρου 2 του Ν. 4030/2011 (ΦΕΚ Α249), για την Π.Ε. Καβάλας, καλούμε τους συναδέλφους Αρχιτέκτονες Μηχανικούς με ειδίκευση ή εμπειρία σε θέματα συντήρησης και αποκατάστασης παραδοσιακών κτιρίων που ενδιαφέρονται, να αποστείλουν την σχετική αίτηση συμπληρωμένη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
 
ΤΕΕ-ΑΜ - Ανοιχτή Εκδήλωση για το Ασφαλιστικό "ΤΣΜΕΔΕ: Εκρηκτικό σήμερα.... Αύριο τί;"

Καβάλα, Τρίτη 20-1-2015, Αμφιθέατρο Διοικητηρίου, ώρα 18:30

alt 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015
 
Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου,Βιστωνίδας,Ισμαρίδας - Προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015
 
ΤΕΕ-ΑΜ - Ενημερωτική εκδήλωση

hmerida xrhmatodotika programmataΕισήγηση Γ.Σταμπουλή

Προδημοσίευση Προγράμματος "ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ"

Προδημοσίευση Προγράμματος "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ"

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015
 
Δήμος Καβάλας - Ημερίδα "Συμμετοχικές διαδικασίες (PPGIS) για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση της Παράκτιας Ζώνης του Δήμου Καβάλας - Παρατηρητήριο Παράκτιας Ζώνης"

Περισσότερα.......

 
TAP Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου – Οργάνωση εκδηλώσεων εταιρικής δικτύωσης μεταξύ υποψηφίων βασικών εργολάβων του TAP και πιθανών υπεργολάβων και προμηθευτών του έργου (21 και 22 Ιανουαρίου 2015 στην Αλεξανδρούπολη και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα)

Δείτε το σχετικό έγγραφο-πρόσκληση (εδώ)

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 09 Ιανουαρίου 2015
 
TEE AM- Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

«H μετεξέλιξη του ΤΣΜΕΔΕ σε ένα Αυτοδιοίκητο Ασφαλιστικό Οργανισμό εντός του Εθνικού Ασφαλιστικού Συστήματος, που θα διοικείται από τους ασφαλισμένους του, θα διαχειρίζεται αυτοτελώς τα αποθεματικά και τα περιουσιακά του στοιχεία και θα χαράζει και θα υλοποιεί αυτόνομα την ασφαλιστική του πολιτική, με γνώμονα το συμφέρον των ασφαλισμένων του και την βιωσιμότητα του, αποτελεί τη μόνη βιώσιμη και ρεαλιστική λύση για όλον τον τεχνικό κόσμο»

Για να δείτε το πλαίσιο της απόφασης, πατήστε  εδώ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
 
Καλή χρονιά ! Με υγεία, αισιοδοξία, δύναμη και σύνεση για αγώνες που θα μας οδηγούν πιο κοντά σε ελπιδοφόρες προοπτικές !

alt

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη 01 Ιανουαρίου 2015
 

Blog Μηχανικών ΤΕΕ-ΑΜ

Επισκέπτες Online

Έχουμε 10 επισκέπτες online

Χάρτης Σεισμικής Δραστηριότητας

TEE - AM Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter ενημερώνεστε άμεσα για διάφορα θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του ΤΕΕ-ΑΜ.
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης