Αρχείο Αγγελίες - Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Διπλ. Ηλεκτρολόγοι ή Μηχανολόγοι Μηχανικοί για πλήρη απασχόληση

Από Τεχνική Εταιρεία ζητούνται άμεσα Διπλ. Ηλεκτρολόγοι ή Μηχανολόγοι Μηχανικοί για πλήρη απασχόληση σε έργα δικτύων ΔΕΔΔΗΕ (μία θέση στο Ν. Δράμας και μία θέση στο Ν. Καβάλας). Τηλ. επικοινωνίας 6976633359 κα Έλσα.

Μηχανικοί για στελέχωση γραφείου μελετών στην Δράμα

Ζητούνται Μηχανικοί για στελέχωση γραφείου μελετών στην Δράμα, πλήρους απασχόλησης, υψηλές αποδοχές και ετήσιο μπόνους, δυνατότητα απόκτησης εμπειρίας σε εξειδικευμένες μελέτες έργων υποδομής. Θα συνεκτιμηθούν η τυχόν μελετητική εμπειρία και εξειδίκευση στην διαμόρφωση του πακέτου αποδοχών.

Ζητείται κοπέλα με γνώσεις Η/Υ και βασικές γνώσεις σχεδίασης σε Autocad

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ εντός Καβάλας, ζητάει κοπέλα με γνώσεις Η/Υ και βασικές γνώσεις σχεδίασης σε Autocad. Θα προσμετρηθούν θετικά, οι ειδικότητες πολιτικού μηχανικού ή αρχιτέκτονα ή σχεδιάστριας καθώς και προϋπηρεσία σε τεχνικό γραφείο ή γνώση 3D σχεδίασης και 3DStudioMax. Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν το βιογραφικό τους στο e-mail chryssanidis@yahoo.gr ή στη δ/νση Φιλίππου 17 (μετά από τηλ. επικοινωνία στο 6936-227252).

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός ή και άλλης ειδικότητας Μηχανικός

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ εντός Καβάλας, ζητάει Πολιτικό Μηχανικό ή και άλλης ειδικότητας Μηχανικό για εργασία κυρίως σε Εργοτάξια στις περιοχές Καβάλα και Θάσου. Θα προσμετρηθούν θετικά γνώσεις Η/Υ και Autocad καθώς και προϋπηρεσία. Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν το βιογραφικό τους στο e-mail chorozid@hotmail.com ή στη δ/νση Κοραή 10 (μετά από τηλ. επικοινωνία στο 2510 833680)

Ζητείται Αρχιτέκτονας ή Πολιτικός Μηχανικός

Τεχνικό Γραφείο στην Καβάλα, ζητά Αρχιτέκτονα ή Πολιτικό Μηχανικό με γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων. Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο τηλ. 6978994100 και στο email hhrysan@yahoo.gr

Ζητείται Διπλ. Μηχανολόγος, Ηλεκτρολόγος ή και Πολιτικός Μηχανικός

Ζητούνται από γραφείο μελετών στην Δράμα για πλήρη απασχόληση Διπλ. Μηχανολόγος, Ηλεκτρολόγος ή και Πολιτικός Μηχανικός. Παροχές θέσης: Πλήρης απασχόληση. Περιοχή: Δράμα Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας: cv.eng.mvg@gmail.com Τηλέφωνο: 2521300524